Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها- مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش توجه‌ای ویژه‌ای به سلامت دانش‌آموزان شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، اعظم گودرزی مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش ظهر امروز در آئین افتتاحییه  سفیران سلامت که در اردوگاه سلیمان خاطر سنندج برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در حوزه سلامت در این چند سال اخیر اظهار داشت: برنامه‌ریزی و اقدامات خوب حوزه سلامت آموزش و پرورش کردستان نتیجه تلاش‌های مراقبان سلامت و متولیان این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای داشتن جامعه‌ای سالم بایدبه همه ابعاد سلامت جسمی و روانی به ویژه در شرایط حاضر بیماری کرونا توجه ویژه شود چراکه سلامتی و امنیت از نعمت‌های بزرگ خداوند است.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: تلاش برای حفظ سلامت دانش‌آموزان یک نوع سرمایه‌گذاری برای نسل‌های آینده است، که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش توجه‌ای ویژه‌ای به آن شده است.

وی با بیان اینکه خانواده‌ها از آموزش حضوری استقبال می‌کنند، اذعان کرد: کودکان و نوجوانان آینده‌سازان مملکت هستند و توجه به جنبه‌های سلامت آنها تضمین‌کننده کل آینده جامعه است پس باید در این شرایط حساس در حوزه سلامت، انرژی بیشتری گذاشته شود.

گودرزی اظهار کرد: شیوع بیماری کرونا و به دنبال آن تغییر در شیوه زندگی جامعه از جمله مشکلاتی بوده که در این روزها سلامت بیتشر افراد را مورد تهدید قرار داده و بسیاری از این معضلات از طریق آموزش‌های مداوم و اقدامات حمایتی در حوزه وزارتخانه، استان، شهرستان و مدارس باید برای پیشگیری انجام شود.

وی با بیان اینکه سفیران سلامت عاملان قدرتمند تغییر و نسل آینده مراقبان دانشمندان، پزشکان و مدیران آینده کشور هستند، خاطر نشان کرد: افتخار می کنیم در این شرایط علی‌رغم کمبود ظرفیت‌ها و مشکلات نیروی انسانی، این دانش‌آموزان سفیر سلامت در حوزه آموزش به همسالان خود خوب اقدام کرده و نقش به سزایی در کنترل ابتلای بیماری جامعه داشته‌اند.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در استان کردستان بیش از 41 هزار دانش‌آموز سفیر سلامت وجود دارد، گفت: در این شرایط کمبود نیرو، این ظرفیت خوبی برای استان است که می‌توان از ظرفیت آنان در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا استفاده کرد.

گودرزی گفت: در سال تحصیلی جدید مسئولیت مدیران، برنامه ریزان و مراقبین مدارس در ترویج فرهنگ سطح زندگی جدید با توجه به بازگشایی مدارس در جهت ارتقای سلامت دانش‌آموزان و کنترل تبعات و پیامدهای منفی تاشی از قرنطینه خانگی بسیار حائز اهمیت است.

اختیار نحوه برگزاری کلاس‌ها در استان کرمانشاه به شورای مدرسه واگذار شد650 مدرسه غیراستاندارد در استان فارس نیازمند تخریب و مقاوم‌سازی است

افشین خوشگوار، معاون  تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان نیز در  این مراسم با بیان اینکه این برنامه یکی از طرح‌های محوری حوزه سلامت و بهداشت است، اظهار داشت: هسته اصلی طرح آموزش و سفیر سلامت دانش‌آموزی در سطح مدارس به صورت حضوری و غیر حضوری عملیاتی می‌شود.

وی با بیان اینکه  وجه غالب و قابل ارزش سفیران سلامت آموزش برای همسالان انجام می‌گیرد، افزود:  یکی از روش‌های به روز و مؤثر در میان روش‌های آموزشی دنیا است، در مرحله اول با انتخاب سفیران دوستان و هم‌سالان خود را مورد آموزش مفاهیم اصلی پایه حوزه سلامت قرار می‌دهند.

معاون  تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه سال گذشته 40 هزار نفر دانش آموز به عنوان سفیر سلامت در مجموعه 300 هزار نفری دانش‌آموزان استان فعالیت داشت، گفت: هدف ما آموزش 41 هزار نفر از دانش‌آموزان در قالب سفیران سلامت است چراکه بحث خود مراقبتی کلید واژه اصلی سفیران سلامت است و اگر بتوانیم پایه حوزه سلامت را به دانش‌آموزان آموزش و در زندگی روزمره آنها فراهم شود، حدود 70 تا 80 درصد بحث تامین سلامت جسمی و روحی و روانی دانش‌آموزان تامین خواهد شد.

وی اعلام کرد: حدود 3هزار محتوای الکترونیکی توسط مراقبان سلامت و مدیران مدارس تهیه و در اختیار دانش‌آموزان و خانواده‌ها قرار گرفت، رویدادها و جشنواره‌های تشویقی، ترغیبی، انگیزشی در محتواهای عملیاتی اجرا و همه مخاطبان را در این چارچوب فرایند بحث سلامت و بهداشت نگه داشته شد.

خوشگوار خاطر نشان کرد: امسال با بازگشایی تدریجی مدارس تمام تمهیدات، شرایط، امکانات و ظرفیت‌ها به کار گرفته شده تا دغدغه‌ها و نگرانی خانواده‌ها از حضور دانش‌آموزان به حداقل برسد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود به آمار واکسیناسیون این حوزه پرداخت و اعلام کرد: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون 91 درصد فرهنگیان استان واکسن دوز اول و دوم را دریافت کرده و 108 هزار نفر از دانش‌آموزان معادل 84 درصد دوز اول و حدود 50 درصد دوز دوم را دریافت کرده‌اند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان با عنوان اینکه اقلام بهداشتی برای استفاده دانش‌آموزان در مدارس فراهم شده است، تأکید کرد: باید اصول اولیه و بحث‌های خود مراقبتی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محیط مدارس رعایت شود که طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی در این راستا، بسیار مؤثر است.

وی بیان کرد: تهدید کرونا فرصتی شد که جایگاه و نحوه عملکرد مراقبان سلامت در مدارس در حفظ سلامت دانش‌آموزان جدی و بیشتر شود.

در پایان این مراسم از کارشناسان و مراقبان حوزه سلامت و سفیران سلامت دانش‌آموزی در استان کردستان تقدیر شد.

انتهای پیام/484/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سلامت آموزش و پرورش کردستان سلامت دانش آموزان سفیران سلامت حوزه سلامت سفیر سلامت خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۸۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان شرط ورود و استخدام در آموزش و پرورش را قبولی آزمون دانست و گفت: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۰۵ هزار نفر جذب آموزش و پرورش خواهند شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، رضا رضایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان ظهر امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر کرمان با تبریک هفته گرامیداشت مقام معلم و اشاره به دیدار معلمان در روز معلم با مقام معظم رهبری، اظهار داشت: با توجه به عملکرد خوب آموزش و پرورش در دولت سیزدهم خوشبختانه مقام معظم رهبری رضایت داشتند.

وی اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین را مهمترین مطالبه مقام معظم رهبری طی چند سال اخیر دانست و افزود: بر اساس این سند آموزش و پرورش به دنبال تربیت انسان تمام ساحتی و در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به توجه ویژه و تاکید مقام معظم رهبری بر فعالیت‌های پرورشی و تربیتی گفت: خوشبختانه فعالیت‌های پرورشی و تربیتی در راس برنامه‌های آموزش و پرورش کشور است؛ هر چند که در زمانی به دنبال حذف این معاونت بودند.

وی با بیان اینکه معلم نقش کلیدی در نظام اجتماعی دارد، افزود: همه مسئولان و مردم باید تلاش کنند تا از این اسوه های ایثار و فداکاری در جایگاه والای خود تجلیل و تکریم شوند و به همین مناسبت شعار هفته معلم سال جاری "همه ما مدیون تو هستیم، معلم" انتخاب شده و 43 هزار و 519 فرهنگی در قالب 29 هزار و 270 کلاس درس در 6 هزار و 20 مدرسه استان کرمان مشغول به فعالیت هستند که قدردان زحمات آنان هستیم.

رضایی از اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان ویژه 39 هزار فرهنگی در استان کرمان و افزایش 100 درصدی حقوق فرهنگیان طی 2 سال اخیر خبرداد و گفت: پرداخت هزینه‌های درمان، تسهیلات بدون بازپرداخت برای بیماران سخت درمان از جمله اقدامات آموزش و پروش استان کرمان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: آموزش و پرورش استان کرمان در شاخص‌های اختصاصی موفق به کسب رتبه اول کشور و در کل شاخص‌ها رتبه دوم کشور را به‌دست آورده است.

وی بیان کرد: کسب 6 رتبه تک رقمی کنکور توسط دانش آموزان کرمانی و کسب رتبه 26 کنکور رشته ریاضی یک دانش‌ آموز در منطقه رودبارجنوب یکی از اتفاقاتی است که در طول تاریخ این منطقه بی‌ نظیر بوده و همچنین رشد 100 درصدی رتبه زیر 100 در کنکور سراسری از دیگر افتخارات این استان است.

رضایی کسب 120 مدال رنگارنگ مسابقات کشوری و 107 رتبه برتر کشور توسط معلمان و دانش‌آموزان استثنایی در استان کرمان در سال تحصیلی جاری را از دیگر موفقیت های استان برشمرد و ادامه داد: همچنین طی 2 سال اخیر در این استان بیش از 500 مدرسه نیمه تمام به بهره‌برداری رسیده و 103 مدرسه جدید در حال ساخت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان افزود: آموزش و پرورش استان کرمان همچنین سند 405 ملک را در سال 1401 و 385 ملک را در سال گذشته گرفته و در بخش سرانه فضای ورزشی به رشد 69 درصدی رسیده است.

وی با اشاره به فعالیت بیش از 2 هزار و 600 روحانی در مدارس استان براساس تفاهمنامه منعقد شده با حوزه علمیه گفت: استان کرمان در این زمینه بعد از استان قم رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.

رضایی با اشاره به کسب رتبه اول آموزش و پرورش استان کرمان در زمینه اعزام دانش آموزان به اردوهای راهیان نور خوزستان، گفت: بیش از 5 هزار دانش آموز به اردوهای راهیان نور در سال تحصیلی جاری اعزام شدند.

وی با اشاره به ضرورت هدایت دانش آموزان به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش بیان کرد: برای هدایت بیش از 50 درصد دانش آموزان دوره متوسطه دوم به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش در آموزش و پرورش استان، برنامه‌ریزی شده و تأسیس هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش جوار کارخانه‌ای در دستورکار ماست.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان شرط ورود و استخدام در آموزش و پرورش را قبولی آزمون دانست و افزود: در سال 1403 بیش از 105 هزار نفر جذب آموزش و پرورش خواهند شد.

وی با بیان اینکه در تاریخ کشور به خصوص پس از پیروزی انقلاب اسلامی، معلمان نقش و جایگاه ویژه‌ای در هدایت و راهبری جامعه داشته و در مسایل و موضوعات مختلف مشاوران امین مردم بوده‌اند، گفت: در دوران پس از دفاع مقدس نیز یکی از مراجع اصلی مردم یعنی مرجعی که محل مشورت آنان در تمام مسائل روز جامعه بود، معلمان و فرهنگیان بودند.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌