Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعظم گودرزی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در مراکز تجمیعی تحت پوشش وزارت آموزش و پرورش این همکاری وجود دارد و واکسیناسیون دانش‌آموزان به خوبی انجام می‌شود به همین منظور طرحی تحت عنوان لکه‌گیری دانش‌آموزان واکسینه نشده را در حال اجرا داریم به این شیوه که با توافق با وزارت بهداشت ۲۱ و ۲۲ مهرماه را لکه‌گیری واکسیناسیون در نظرگرفته ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تا روز ۲۲ مهرماه پایگاه‌هایی که دانش‌آموزان واکسینه نشده به آنها مراجعه دارند، فعال است تا کار واکسیناسیون دانش‌آموزان انجام شود. البته اجباری برای تزریق واکسن در مراکز تجمیعی این وزارتخانه نیست بلکه افرادی که علاقه دارند به مراکز وزارت بهداشت برای تزریق مراجعه کنند، می‌توانند خدمات واکسیناسیون را دریافت کنند.

وی ابراز امیدواری کرد با اجرای طرح لگه‌گیری از اقدام واکسیناسیون دانش‌آموزان در این رده سنی، درصد واکسیناسیون این افراد بالاتر رود تا به رقم ۷۰ درصد جمعیت واکسینه شده در کشور برسیم.

 

حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دانش‌آموز واکسینه شدند

گودرزی ادامه داد: بر اساس آمارهای موجود تا روز ۱۸ مهرماه از میان این دانش آموزان در رده سنی ۱۲ تا ۱۸ سال بیش از ۵۰ درصد دانش آموزان یعنی نزدیک به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر واکسینه شدند.

وی خاطرنشان کرد: چون هنوز پایگاه های تجمیعی وزارت آموزش و پرورش برای واکسینه کردن دانش‌آموزان فعال هستند، برخی از این مراکز مراجعه کننده دارند و خدمات ارایه می دهند تا دانش‌آموزانی که در روزهای اخیر هم تصمیم بر واکسینه شدن داشته باشند، بتوانند از خدمات این مراکز بهره‌مند شوند.

سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: با توجه به اینکه ممکن است تعدادی از والدین دانش‌آموزان نیز هنوز واکسن تزریق نکرده باشند به همین منظور علاوه بر دانش‌آموزان والدین هم می‌توانند در این مراکز واکسن خودشان را دریافت کنند.

وی به آغاز رسمی واکسیناسیون دانش‌آموزان از روز ۱۵ مهرماه ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: اگرچه به صورت رسمی تزریق واکسن دانش‌آموزان از این روز شروع شده است اما پیش از این نیز در مراکز سلامت وزارت بهداشت کار تزریق واکسن افراد ۱۲ تا ۱۸ ساله نیز انجام می‌شد.

 

ایجاد ۵۰۰ مرکز تجمیعی برای واکسیناسیون دانش‌آموزان

وی در خصوص واکسیناسیون دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ ساله اینگونه توضیح داد و اظهار داشت: زمانی که ستاد ملی مقابله با کرونا تاکید کرد که این دانش‌آموزان باید واکسن بزنند، سرپرست وزارت آموزش و پرورش طی نامه ای به وزارت بهداشت برای تزریق واکسن به این دانش‌آموزان اعلام آمادگی کرد و طی دستورالعملی از سوی معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها در ۱۴ مهرماه، این دستورالعمل ابلاغ شد.

سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: برای تزریق واکسن به دانش‌آموزان نیز برنامه‌ریزی و کمیته‌های استانی برای انجام واکسیناسیون دانش‌آموزان ایجاد شد و در مناطق و شهرستان‌های مختلف، شبکه‌های بهداشتی نیز ایجاد و تقسیم کار صورت گرفت.

گودرزی اضافه کرد: با توجه به اینکه واکسیناسیون برای دانش‌آموزان اختیاری و با اجازه والدین صورت می‌گیرد، وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که والدین با اختیار خود می‌توانند به مراکز جامع خدمات سلامت وزارت بهداشت یا پایگاه های تجمیعی آموزش و پرورش برای تزریق فرزندان خود مراجعه کنند که به همین منظور بیش از ۵۰۰ مرکز تجمیعی ایجاد شد تا والدین بتوانند برای واکسیناسیون دانش‌آموزان به این مراکز مراجعه کنند.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت؛ تاکنون ۴۶ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۵۰۱ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۲۰ میلیون و ۷۷۸ هزار و ۸۸۰ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۶۷ میلیون و ۲۹ هزار و ۳۸۱ دُز رسید.

منبع: الف

کلیدواژه: واکسیناسیون دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش وزارت بهداشت تزریق واکسن مراجعه کنند سلامت وزارت برای تزریق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۲۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند

ستاری فرد با بیان اینکه در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی برای موضوع معیشت معلمان رخ داده، گفت: از دهه هفتاد مسئله نظام رتبه بندی معلمان مطرح بود، به خصوص اینکه در سند تحول بنیادین سال ۱۳۹۰ نیز به صراحت تأکید و تصحیح شد که باید انجام شود که در این دولت عملیاتی و به مسئله معیشت معلمان توجه شد.

وی با بیان اینکه امیدواریم کاری که این دولت در بحث رتبه بندی و توجه به معیشت معلمان شروع کرده استمرار پیدا کند، افزود: با همراهی و همکاری مجلس اتفاقی را رقم می زنیم تا «معلمی» سرآمد همه مشاغل باشد یعنی کارآمدترین و موثق ترین افراد شغل معلمی را انتخاب کنند.

ستاری فرد به دیدار رهبر معظم انقلاب با معلمان اشاره کرد و گفت: حضرت آقا به محور توانمندسازی معلمان اشاره داشتند که باید توانمندسازی در دو بعد «معیشت» معلم و «علمی و انگیزشی» انجام شود که امیدواریم با توجه به رویکرد دولت و رویکرد قوای حاکم و نگاه حمایتی مقام معظم رهبری نسبت به جامعه تعلیم و تربیت، به روزهای خوب برسیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی خاص معلمان پرورشی و تربیت بدنی شرکت کردند، ادامه داد: جمعا ۱۹ هزار و ۳۷۷ نفر مربی پرورشی و معلم تربیت بدنی از محل این آزمون وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

ستاری فرد با اشاره به سخنان وزیر آموزش و پرورش گفت: به گفته وزیر آموزش و پرورش به زودی مقدمات آزمون دیگر برای مربیان تربیت بدنی و پرورشی در سال پیش رو مهیا می شود؛ چیزی که خیلی برای ما مهم است، جذب مربیان با کیفیت برای نظام تعلیم و تربیت دانش آموزان است.

وی با بیان اینکه امروز دچار چالش های جدی هستیم، افزود: فقر حرکتی، ضعف حرکتی، تغییر سبک زندگی مردم و ورود بچه‌ها به فضای مجازی که رقیب جدی سلامت جسمی و سلامت روانی بچه‌هاست، توجه به کیفیت و کمیت درس تربیت بدنی اهمیت دارد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر به خصوص بعد از کرونا میزان اضافه وزن و چاقی دانش آموزان و کودکان و نوجوانان به ۳۴ درصد رسیده یعنی از هر سه دانش آموز یک دانش آموز در موقعیت مناسب سلامت قرار ندارد، ادامه داد: اگر دانش آموز در موقعیت مناسب سلامت نباشد قطعا در موقعیت مناسب یادگیری قرار نمی گیرد.

ستاری فرد با بیان اینکه مسئله سلامت دانش آموز زیربناست، عنوان کرد: ارزان ترین و بهترین ابزار و در واقع فرصت کنترل آسیب های اجتماعی و تربیت، مسئله بازی و ورزش است، یعنی بهترین فرصت برای تربیت دانش آموز فرصت بازی کردن است.

وی به عیدی وزیر آموزش و پرورش به دانش آموزان ابتدایی اشاره کرد و گفت: موضوع افزایش ساعت درس تربیت بدنی برای دانش آموزان ابتدایی در سال تحصیلی پیش رو صحبت و عیدی وزیر است که امیدواریم محقق شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در قانون اساسی برای تربیت بدنی و آموزش و پرورش صرفا عبارت رایگان استفاده شده، افزود: دو اصل مهم قانون اساسی به تربیت بدنی رایگان و آموزش و پرورش رایگان اشاره شده است.

ستاری فرد که در برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، به جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد که هم مشکل نظام وظیفه آن ها حل شود، هم اشتغال و ادامه تحصیل آن ها صورت می گیرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب