Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: همه به این نتیجه رسیدند که بازگشایی مدارس حتی به صورت محدود، می‌تواند بخشی از آسیب‌ها را کم کند اما نمی‌توان یک تصمیم قطعی و واحد برای همه مدارس گرفت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ محمد محسن بیگی، مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: از شرایط بیماری کرونا در مهر اطلاعی نداریم و باید خود را با شرایط تطبیق دهیم؛ برنامه نظام مراقبت را باید به‌صورت سیال ایجاد کرده و خود را با شرایط چند ماه آینده تطبیق دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ضمن اشاره به لطمات سنگین مدارس به بچه‌ها اذعان کرد: همه به این نتیجه رسیدند که بازگشایی مدارس حتی به صورت محدود، می‌تواند بخشی از آسیب‌ها را کم کند اما نمی‌توان یک تصمیم قطعی و واحد برای همه مدارس اتخاذ کرد.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در رادیو گفت‌و‌گو اظهار کرد: نیمی از مدارس ما در مناطق حاشیه‌ای هستند و دسترسی خوبی به زیرساخت‌ها ندارند و با مدارس شهرها تفاوت دارد و نسخه سیال به همین دلیل برای مدارس در نظر گرفته می‌شود.

محسن‌بیگی گفت: سال گذشته اعلام شد بخشی از مطالب درسی در شرایط قرمز و عدم حضور دانش‌آموزان، کاهش یافت و حوزه‌های آموزشی با برنامه‌ریزی فعالیت خود را کم کردند و آن را موقتاً لغو کردند اما در حال حاضر تصمیم‌گیری برای آموزش مطلقاً مجازی یا حضوری مشکل است.

وی ضمن اشاره به برقرار بودن تعاملات وزارت آموزش و پرورش با وزارت بهداشت به منظور سلامتی دانش آموزان تصریح کرد: ملاک، دستورالعملی است که توسط حوزه سلامت تنظیم شده و واحدهای آموزشی باید خود را با این وضعیت تطبیق دهند.

مدیر‌کل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش ضمن اشاره به پروژه تنظیم نظام مراقبت مبتنی بر مدرسه برای بازگشایی توسط یک گروه فنی که عمدتاً از وزارت بهداشت هستند افزود: نگاه ما سلامت محور است و در کنار اینکه نباید به هر قیمتی نباید مدرسه را باز کرد، بستن مدرسه به هر قیمت نیز باید مورد توجه باشد.

محسن‌بیگی با بیان اینکه نمی‌توان یک نسخه واحد برای بازگشایی مدارس داشت، خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش، دستور‌العمل وزارت بهداشت را به عنوان راهکار اصلی در نظر دارد.

لغو آزمون ورودی مدارس نمونه دولتی به دلیل آغاز پیک پنجم کروناتلاش مجلس برای شفافیت مالی مدارس غیردولتی/ ممنوعیت مدرسه‌داری مسئولانالگوی مصرف آب، برق و گاز مدارس دولتی به منظور معافیت از هزینه‌ها مشخص شد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا مدارس دولتی ویروس کرونا مدارس دولتی بازگشایی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۶۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری

صادق ستاری فرد، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: فقر حرکتی دانش‌آموزان یکی از مهم‌ترین معضلات ما است.

وی با بیان این که سبک زندگی، رژیم غذایی، فعالیت و بازی دانش‌آموزان و خانواده‌هایشان با شیوع بیماری کرونا تغییر کرده است؛ افزود: نرخ چاقی دانش‌آموزان ۱۰ درصد افزایش یافته و به ۳۳ درصد رسیده؛ به گونه‌ای که از هر ۳ دانش آموز یک دانش آموز با معضل چاقی و اضافه وزن مواجه است.

ستاری فرد با اشاره به این‌که آمار مذکور نگران کننده است؛ تصریح کرد: بخشی از مشکلات چاقی به مدرسه، بخشی به خانواده و بخشی به نظام اجتماعی، فرهنگی و سلامت کشور مربوط است.

او ادامه داد: فقر حرکتی دانش‌آموزان، چاقی و ضعف قوای جسمانی دانش‌آموزان مسئله‌ای ملی است که باید تمام ارگان‌ها، دستگاه‌ها و مردم برای رفع این مشکلات به وزارت آموزش و پرورش کمک کنند.

وی افزود: آینده کشور به دست دانش‌آموزان امروز است؛ در همین راستا نیازمند عزم و برنامه ملی هستیم که باید چیده و به آن عمل شود.

او ادامه داد: ما به سهم خود کیفیت بخشی درس تربیت بدنی  و فعالیت دانش‌آموزان در خارج از ساعات آموزشی اوقات فراغت و مسابقات جشنواره‌ها را دنبال می‌کنیم.

معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که بازهای مجازی و رایانه‌ای رقیب تحرک و ورزش دانش آموزان شده است؛ تصریح کرد: ما برای جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان مسابقات ورزشی مادر دختری، پدر پسری برگزار کرده‌ایم.

به گفته ستاری فرد، اگر دانش‌آموز به لحاظ سلامت جسمی و روحی در موقعیت مناسب نباشد، یادگیری مناسبی نخواهد داشت؛ به همین دلیل دانش‌آموزان باید در ساحت‌های علمی و جسمی تقویت شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • برگزاری آزمون گسترده استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • افزایش ۱.۵ برابری فضای ورزشی در مدارس آذربایجان شرقی