Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد محسن‌بیگی مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی آموزش و پرورش در برنامه زنده تلویزیونی با اشاره به تاریخچه فعالیت دفتر سلامت در مدارس اظهار کرد: از زمانی که مدارس در ایران تشکیل شده است و حتی در دارالفنون می‌بینیم که موضوع دارالصحه مورد توجه بود و الان به واحد سلامت و تندرستی تبدیل شده است که سیاست‌های و برنامه‌های حوزه سلامت را در مدارس دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: در مدارس شهری مراقبان سلامت و مدارس روستایی بهورزان به موضوع سلامت دانش آموزان توجه دارند. همچنین همکاری در غربالگری‌ها را دنبال می‌کنند و هم آموزش‌های بهداشت و سلامت را ارائه می‌دهند ضمن آنکه در مورد زندگی و سبک زندگی سالم فعالیت دارند.

تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا هستیم

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش وپرورش درباره کشمکش برای بازگشایی مدارس تصریح کرد: ستاد ملی کرونا تمام تصمیمات را اخذ می‌کند و تابع آن هستیم، آموزش و پرورش صرفا مسئولیت یکی از کمیته‌ها را بر عهده دارد، اما به طور کلی مجری مصوبات ستاد ملی کروناست و مصوبه ۲۰ دی صادر و ابلاغ شد که حتی حاضریم آن را نشان دهیم.

بازگشایی فعلی مدارس عمومی نیست

محسن‌بیگی با تاکید بر اینکه بازگشایی فعلی عمومی نیست، تصریح کرد: در دوره ابتدایی در بسیاری از مناطق امکان آموزش مجازی وجود ندارد و این موضوع را خانواده‌ها کاملا متوجه شدند و حتی در این مناطق درخواست خانواده‌ها بازگشایی بوده است.

او افزود: برای آنکه چرخه انتقال ویروس کرونا قطع شود تن دادیم تا خیلی از فعالیت‌ها تعطیل شود که این شرایط باعث فشار مضاعف به معلمان می‌شود، اما موضوع سلامت دانش اموزان برای ما اهمیت دارد.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش وپرورش درباره تاثیر آموزش‌های حضوری در مدت ۶ هفته تا عید نوروز، گفت: آموزش حضوری حتی در حد یک هفته هم تاثیرگذار است، آموزش ما هم صرفا مطالب تئوری نیست و دانش آموزان کلاس اولی که حتی با شرایط مدارس آشنا نیستند، آموزش حضوری برایشان موثر خواهد بود.

محسن‌بیگی بیان کرد: در مورد بازگشایی مدارس می‌دانیم که مراقبت‌ها حساسیت بیشتری را می‌طلبد، اما باید به این موضوع هم توجه کنیم که ضروری است تا با بیماری سازگاری پیدا کنیم و اینکه سیستم را قطع کنیم امکان پذیر نیست.

او افزود: در این مورد دستورالعمل‌های ارسالی سخت گیرانه‌ای را در نظر گرفتیم و به مدارس ابلاغ کردیم، تراکم دانش آموزان بیش از ۱۰ نفر در هر کلاس نیست که موارد این چنینی به مدیریت کار کمک می‌کند.

بیشتربخوانید

بازگشایی مدارس از اول بهمن بر اساس وضعیت بیماری است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازگشایی مدارس آموزش و پرورش سلامت و تندرستی آموزش و پرورش دفتر سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۵۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس

ایسنا/گلستان مدیرکل آموزش و پرورش گلستان از شناسایی و بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل به مدرسه خبر داد.

سیدرضا نظری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه در آموزش و پرورش استان با تمام توان در حال شناسایی کودکان باز مانده از تحصیل هستیم تا بتوانیم آن‌ها را به مدرسه بازگردانیم، گفت: اکنون نمی‌توان آمار دقیقی از کودکان بازمانده از تحصیل در گلستان ارائه کرد و نیاز به تحقیق بیشتر است، زیرا مثلاً برخی اسامی را که به‌عنوان افراد بازمانده از تحصیل اعلام می‌کنند، پس ازبررسی تیم‌های مختلف معلوم می‌شود آنها ازدواج کرده‌اند و فرزند دارند.

وی بیان کرد: آموزش و پرورش اعتقاد دارد ما باید افراد بازمانده از تحصیلات را به مدارس برگردانیم، زیرا برنگشتن کودکان به مدارس باعث شکل‌گیری آسیب‌های اجتماعی در آینده خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان با تأکید بر اهمیت آموزش و تربیت فرزندان در سنین پیش‌دبستان و دبستان، گفت: دوران ابتدایی مهمترین زمان برای شکل‌گیری شخصیت فرزند است. اگر ما از این دوران غافل شویم و کودکان دچار آسیب شوند، جبران آن در مقاطع دبیرستان و دانشگاه سخت خواهد شد، زیرا شخصیت آنها شکل گرفته است.

نظری از شناسایی و بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک بازمانده از تحصیل گلستانی در مقطع ابتدایی خبر داد و افزود: ما اگر در کودکستان‌ها و دبستان‌ها اوج سرمایه‌گذاری‌ها را روی تعلیم و تربیت فرزندان انجام دهیم، در آینده زندان‌های ما خالی از مجرم خواهد شد.

وی اظهار کرد: باز ماندن کودکان از تحصیل دلایل متفاوتی دارد، دلایلی مانند فقر مالی، مشکلات فرهنگی، فقر اقتصادی، طلاق و اعتیاد والدین از مهمترین دلایل بازماندگی کودکان از تحصیل است.

مدیرکل آموزش و پرورش گلستان ادامه داد: وزارت کشور و آموزش و پرورش دو دستگاه متولی برای بازگرداندن کودکان به تحصیلند.

نظری با بیان اینکه با استفاده از ظرفیت شوراها و دهیاری‌ها، کودکان بازمانده از تحصیل را در روستاهای گلستان را شناسایی می‌کنیم، گفت: گروهی از معلمان جهادی پای کارند و با برگزاری کلاس‌های جبرانی در ساعت غیر از مدارس به دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل آموزش می‌دهند.

وی با تأکید بر اینکه تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا گلستان را یک استان علمی در کشور کنیم و این اتفاق در حال وقوع است، افزود: امسال با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، گلستان جزو ۱۱ استان برتر کشور در کسب رتبه‌های زیر ۳۰۰۰ کنکور بود و نزدیک به ۲۵۰ نفر از دانش‌آموزان استان در رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی پذیرفته شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • استقبال وزیر آموزش و پرورش از طرح ابتکاری سند مراسم آغازین مدارس استان سمنان
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس