Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: دفتر فناوری اطلاعات تا بهمن فرصت دارد که سیستم یکپارچه سازی جامع آموزش و پرورش را راه اندازی کند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در نشست صمیمی با مدیرکل و کارکنان دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات، که در سالن جلسات این دفتر در ساختمان شهیدباهنر برگزار شد، ضمن تشکراز تلاش‌های همکاران دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات، مخصوصا در دوران شیوع کرونا و استمرار آموزش دانش آموزان از طریق بستر مجازی و شبکه آموزش دانش آموزی (شاد)، اظهار کرد: در شرایط قبل از کرونا به حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در برقراری ارتباط و تعاملات دوسویه، امید داشتیم و امروز با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا این امید بسیار بیشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حاجی میرزایی افزود: تا سال قبل، به فناوری اطلاعات و ارتباطات و تکنولوژی تنها به عنوان عاملی برای بهره وری، توسعه عدالت آموزشی، ساماندهی اطلاعات داخل آموزش و پرورش و رسیدن به اهداف آموزشی توجه می‌شد، ولی با شروع کرونا انتظارات از حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بسیار بالاتر رفت و این حوزه را در مرکز آموزش و پرورش قرار داد.

وزیر آموزش و پرورش کار در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را بسیار دقیق و حساس دانست و گفت: بسیاری از اهداف آموزش و پرورش از طریق اطلاعات آماری و جامعی که از حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دریافت می‌کنیم، تحقق می‌یابد و ما منتظر پاسخ دقیق از این حوزه هستیم.


وزیر آموزش و پرورش هوشمندسازی مدارس را جزو اهداف اصلی حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات دانست و بیان کرد: در هوشمند سازی مدارس باید تلاش کنیم که کار به صورت ریشه‌ای انجام شود و نباید تنها به ارسال چند قلم از ملزومات آموزش الکترونیکی به مدارس اکتفا کنیم.

حاجی میرزایی گفت: ارتباطی که تا قبل از این در فضای حقیقی داشتیم، در زمان کرونا باید در فضای مجازی داشته باشیم و بتوانیم به کمک فناوری اطلاعات و ارتباطات و تکنولوژی‌های روز و هماهنگی‌های لازم بین این دو آن را با همان کیفیت برقرار کنیم ودر این مسیر به شما همکاران این حوزه امید داریم.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید برنامه کاربردی شاد را یک برنامه راهبردی عنوان کرد و گفت: شاد امروز یک ظرفیت منحصر به فرد است که در مدت ۷ ماه به این نقطه رسیده است. در مورد دیگر مسائل فناوری نظیر سیستم یکپارچه سازی جامع منابع انسانی، مالی، اداری و دانش آموزی نیز باید بتوانیم با این سرعت کار کنیم و مسئله را به نتیجه برسانیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش مجموعه بزرگ دولتی است، گفت: در این شرایط تنها فناوری اطلاعات می‌تواند ارتباط منسجمی بین دانش آموزان و معلم برقرار کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آموزش و پرورش ارتباطات شاد دانش آموز حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات وزیر آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۴۴۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • بهانه‌ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید | مبادلات طلا ساماندهی خواهد شد؟ | پاسخ سازمان مالیاتی به ابهامات صنف طلافروشان
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی در اردبیل
  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت